OEFENTHERAPEUT Jarith Vat

In 2015 heb ik mijn Bachelor of Science, Oefentherapie afgerond aan de Hoogeschool van Amsterdam. Sinds september 2017 werk ik bij Physical Fitness, Woerden als zelfstandig oefentherapeut met als specialiteit het behandelen van (chronische) bekken- rug en schouderklachten. In april 2018 zal ik mij focussen op een cursus slaapoefentherapie voor evidence based behandeling bij mensen met slaapproblematiek.

Kenmerkend voor Oefentherapie is gedragsverandering door bewustwording en educatie over uw lichaam en gezond bewegen. Het stelt u in staat om te gunstige (bewegings) alternatieven te kiezen.

Voor 2017 heeft de praktijk contracten met alle zorgverzekeraars. Behandeling wordt volledig vergoed voor het aantal behandelingen vanuit uw pakket voor fysiotherapie/oefentherapie. Er is geen verwijzing nodig van uw huisarts, tenzij er sprake is van een chronische aandoening.

Heeft u vragen of wilt u graag een keer kennis maken? Dan kunt u mij tijdens kantoor uren bereiken via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Voor een overzicht van behandelbare klachten klikt u hier.

Met vriendelijke groet,

Jarith Vat
Oefentherapeut
0612090841
jarithv@gmail.com

Elke woensdag van 15:00-16:00 gratis inloop spreekuur geef je op via onderstaand emailadres!
Er zal een gesprek plaats vinden waarin beoordeeld wordt of de klachten in aanmerking komen voor oefentherapie. U kunt op het inloopspreekuur met alle soorten klachten terecht, sporters en niet-sporters zijn welkom. We bespreken alleen de klacht, er vindt geen onderzoek of verdere behandeling plaats tijdens het inloopspreekuur. Aan de eerste check zijn geen kosten verbonden. Het gesprek duurt maximaal 15 minuten. Als woensdag niet uitkomt, stel dan gerust uw vraag via jarithv@gmail.com